Mladá zdravotná sestra z Košíc zbavila dlhodobého stresu kolegov aj pacientov 👩‍⚕️ Aké je jej tajomstvo?

  • Práca v zdravotníctve je na jednej strane krásne poslanie, no na strane druhej sa v takomto povolaní častokrát nevyhnete rôznorodému stresu, obrovskému zhonu, psychicky a fyzicky náročným úkonom či kontaktu s pesimistami.
  • Nespavosť, zvýšený krvný tlak, depresia alebo sexuálna dysfunkcia sú len zlomkom problémov, ktoré vám dlhodobé pôsobenie stresových faktorov môže spôsobiť.
  • Našťastie pre vás, ste vytrvalý čitateľ a preto sa dozviete tajný recept zdravotnej sestry z Košíc, ktorá pomohla celému oddeleniu vrátane pacientov 🙂 … V rodine tejto mladej ženy majú tradíciu, že počas náročných životných období si všetci vyhradia kúsok spoločného voľného času a pozrú si kreslenú rozprávku. Istotne si teraz vravíte, či začala v nemocnici s filmovými večermi alebo čosi podobné 😀 To by žiaľ asi neprešlo… Avšak vymyslela veľmi šikovný ťah, ako túto tradíciu pretransformovať do profesionálneho medicínskeho prostredia. Nahovorila kolegyne a kolegov, aby sa začali obliekať do veselých obrázkových odevov. Podobne ako prišla rodinka pri rozprávke na čerstvejšie myšlienky a dokázala sa pozrieť na svet s väčším nadhľadom, tak vniesli veselé košele do chodieb nemocnice optimistickú náladu, elán, úsmevy od pacientov a viac životnej energie na zdolávanie náročných situácií 🙂
  • Sme poctení, že oblečenie od nás dokáže písať aj takéto príbehy. A sme nesmierne radi, že to denne potvrdzujú tisícky ďalších zdravotníkov po celom Slovensku a Česku.
  • scrubimed.sk poskytuje obrovský výber vzorovaných zdravotníckych košelí vyrábaných na Slovensku špeciálne pre prostredie slovenského zdravotníctva.
  • Aká je optimálna cena za permanentnú prevenciu proti stresu, lepšie pracovné vzťahy, príjemnejších pacientov a pocit že robíte svet lepším miestom? Podľa niekoho nevyčísleteľná. Avšak my pre vás máme tieto cnosti približne za 20eur 🙂
  • Objednajte si originálnu veselú zdravotnícku košeľu a začnite sa tešiť na krásne životné okamihy. Ak by vám veľkosť nesadla, vymeníme vám ju za vyhovujúcu. Veselosťou veselých košelí sme si tak istí, že ak vám nové oblečenie neprinesie do dvoch týždňov žiadny pozitívny efekt, bez slova vám vrátime všetky peniaze.
  • Stante sa hviezdou svojho pracoviska vďaka novej veselj košeli.
    P.S.
    Odporúčame objednať ešte dnes, aby sa vami preferovaný dizain nevypredal

Koľko kusov veselých košelí
by ste mali mať v šatníku?

Na každý deň minimálne jednu, zhodujú sa sestričky zo Slovenska,03